Mesaje
Adauga anunt nou
FARMEXIM

FARMEXIM

  • Ultima oară activ: 02 iul. 2024, 11:46
  • Pe OLX din: 07 ian. 2016
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 5 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Voluntari

Full time

Reactualizat la 13 iulie 2024

Balotesti

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNivelul de experienta: Fara experientaMobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaNumarul de posturi disponibile: 2

Reactualizat la 12 iulie 2024

Ghiroda

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNumarul de posturi disponibile: 1

Reactualizat la 11 iulie 2024

Balotesti

Full time

Reactualizat la 09 iulie 2024

Apahida

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNumarul de posturi disponibile: 1

Reactualizat la 09 iulie 2024

Despre noi

Fiind o companie ambitioasa, Farmexim se dedica nevoior clientilor sai, din dorinta de a fi de ajutor pentru o viata sanatoasa si de a devei cel mai bun furnizor de servicii integrate de sanatate din Romania.

Farmexim, reprezinta prima companie de import si distributie de medicamente din tara noastra, fondata in anul 1990. Compania are o acoperire nationala prin centrul logistic central de la Balotesti si cele 10 puncte de lucru din principalele orase alea tarii: Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti si Craiova si un lant de peste 350 de farmacii (HelpNet) la nivel national.

Avand un vast portofoliu de produse si o relatie excelenta cu clientii ( farmacii cu circuit deschis si de spital, drogherii, plafare si depozite de medicamente ), compania actioneaza ca o veriga de legatura intre industria farmaceutica si pacienti. Din anul 2018, Farmexim impreuna cu lantul de farmacii Help Net, fac parte din concernul german Phoenix Group, lider in piata farmaceutica din Europa.

Cu o prezenta unica in 27 de tari, Phoenix Group are retea de 161 de centre de distributie, peste 2 700 de farmacii proprii in 14 tari europene, 39 000 de angajati si o cifra de afaceri de 27 de miliarde de euro (2019/20), jucand un rol important in domeniul distributiei de produse farmaceutice. Viziunea grupului este sa fie cel mai bun furnizor de servicii integrate de sanatate, oriunde isi desfasoara activitatea.

Lucram in permanenta pentru a ne adapta rapid operatiuile si pentru a asigura continuitatea activitatii Farmexim, cu responsabilitate fata de echipele noatre si de standardele de siguranta si performanta cu care ne-am obisnuit angajatii si partenerii. In fiecare zi, angajatii Farmexim au un aport major la cresterea accesibilitatii medicamentelor pentru pacientii din toata tara.

Alatura-te echipei noastre si vei putea avea si tu o contributie de valoare pentru un intreg ecosistem: producatori de medcamente, farmacii, spitale si pacienti. Vei avea acces la oportunitati pentru dezvoltare profesionala si personala si vei simti ce inseamna sa fii parte dintr-o companie mare, care si-a asumat cu adevarat rolul important pe care il are in societate.

Oportunitatile Farmexim de cariera sunt deschise pentru profesionisti atat din domeniul farmaceutic, cat si din diverse alte domenii: Logistica, Comercial, Marketing, Vanzari, IT, Financia, Juridic, HR, Managementul Calitatii, Administrare si Mentenanta.

La Farmexim, ne ghidam pe respect, initiativa, incredere si respnsabiliatte. Daca aceste valori te reprezinta, te asteptam in echipa noastra!
 

Contact

  • Str.Pictor Rosenthal 14
  • 011933 Bucuresti
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0213082509

Descarca aplicatia pentru telefonul tau